Izbornik

Slike Android 4.4 KitKat procurele u javnost?

Samo nekoliko dana nakon što su procurele specifikacije za Google LG Nexus 5 (link ka članku) na Internetu su se pojavile i prve slike nove verzije Android OS. Budući da ova dve stvari prate jedna drugu i da trebaju da izađu zajedno nije ni čudo što su informacije o njima istovremeno procurele. Međutim, ove fotografije izgledaju krajnje uverljivo i ukoliko je ovo sve prevara, onda je neko uložio mnogo truda u nju. Pogledajmo šta donosi nova verzija KitKat!

Android-KitKat

Početni ekran

Kao što vidite na prvoj fotografiji ove slike su možda malo starije jer grafika još uvek ukazuje na ime Key Lime Pie, što neće biti slučaj kako nam je Google potvrdio.

Android-Nova-Verzija

Dodatne opcije

Sudeći po drugoj fotografiji, nova verzija Androida pruža nove opcije za kontrolu i praćenje stanja Vašeg uređaja.

KitKat-Nexus5

Novi dialler app

Izgleda je i aplikacija za pozivanje (Dialler app) dobila novi izgled i redizajn koji vuče ka ravnom (flat design) stilu. Osim ovoga ne vide se nikakve značajnije promene u vidu novih opcija.

KitKat-Galerija


Galerija donosi nove opcije za obradu fotografija

Na slici iznad se vide i nove opcije za galeriju koje omogućavaju obradu fotografija uz nove opcije koje prethodna verzija nije imala.  Međutim, nijedan fotografija ne ukazuje na neke WOW opcije o kojima smo imali prilke da čujemo prethodnih meseci. Takođe, teško je poverovati da je u pitanju prava, najnovija KitKat verzija, već je moguće da su u pitanju fotografije iz avgusta.

U svakom slučaju, obavezno nas pratite na fejsbuku i budite u toku sa novim vestima!

Priredio datuma .

Pomozite Android-Telefoni.com!
Samo uz Vašu podršku možemo da nastavimo sa radom!